سازه ال اس اف

در یک تعریف کلی باید بگوییم که به سازه فولادی سبک شده ال اس اف میگویند، که در ساخت آن از ورق های کم ضخامت فولادی با پوشش گالوانیزه استفاده شده است. در کل این سازه از سه نوع مصالح ساختمانی شامل: فولاد فرم گرفته در حالت سرد، پانل های پشم شیشه و گچی میباشد. این سیستم بسیار پیشرفته است و اصول استاندارد های ساخت و ساز در آن رعایت شده و در ساختن ویلا، اداره ها، ساختمان ها و….. کاربرد بسیار زیادی دارد و مورد توجه قرار گرفته است. برای آشنایی بیشتر با این سازه مدرن با ما همراه باشید.

 اجرای سقف سازه ال اس اف
اجرای سقف سازه ال اس اف

سقف سازه LSF

در سازه های lsf سقف میتواند به صورت مسطح یا شیب دار باشد که با کیفیت ترین متریال های روز دنیا ساخته میشود. این سیستم در ساختمان های مسکونی، اداری، تفریحی و گردشگری و….. اجرا میشود و قابلیت چند طبقه ای بودن را نیز دارا میباشد. هر کدام از این سقف ها مزایای منحصر به فردی را دارا میباشد، مانند:

مزایای سقف مسطح: حذف ملات و ایزوگام، امکان راه رفتن روی سقف، استفاده از ملات و ایزوگام و تخت سه لا به صورت همزمان

مزایای سقف شیب دار: امکان استفاده از ورق های فلزی یا سفال مثل سایبان روی سازه، امکان استفاده از پانل های ساندویچی، امکان نصب سقف سفالی و تخته سه لا روی سازه

نصب سازه ال اس اف

  1. نصب سازه: در این مرحله، سازه به محل نصب خود منتقل می‌شود. باید سازه را با دقت و صحیحی نصب کرد. این مرحله شامل بکارگیری دستگاه‌های سنگین و کارگران ماهر است.
  2. آزمایش سازه: پس از نصب، باید سازه را آزمایش کرد تا اطمینان حاصل شود که سازه به درستی نصب شده است و می‌تواند وزن مورد نظر را تحمل کند.

نصب سازه ال اس اف به دلیل پیچیدگی و حساسیت، بهتر است توسط تیم متخصص و با تجربه‌ای مثل سانا سازان انجام شود.

معایب سازه ال اس اف (LSF):

سازه ال اس اف (LSF) یکی از روش‌های ساختمانی جدید است که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با این حال، همانطور که در هر روش ساختمانی دیگری نیز ممکن است معایبی وجود داشته باشد که در زیر به برخی از معایب سازه ال اس اف اشاره خواهیم کرد:

  1. قابلیت حرارتی کمتر: سازه ال اس اف در مقابل تغییرات دما حساسیت بیشتری دارد و این مسئله باعث می‌شود که در برخی نقاط بتواند تغییر شکل دهد.
  2. نیاز به نصب دقیق: به دلیل استفاده از پیچ و مهره‌هایی در سازه ال اس اف، نصب دقیق و صحیح آن بسیار مهم است. در غیر این صورت ممکن است سازه به هم بریزد و خطر ناامنی برای ساکنین ایجاد شود.
  3. مقاومت به زلزله: در برخی نقاط که خطر زلزله وجود دارد، سازه ال اس اف ممکن است به دلیل کمبود انعطاف پذیری در مقابل زلزله مقاومت کمتری داشته باشد.
  4. عدم مقاومت به آتش: سازه ال اس اف از جنس فلزی است و در مواجهه با آتش ممکن است به سرعت دگرگون شود و به دلیل کمبود مقاومت در برابر آتش، باعث افزایش خطرات برای ساکنین شود.
  5. هزینه‌ی بالاتر: ساخت سازه ال اس اف به دلیل نیاز به تجهیزات و مواد خاصی هزینه‌ی بیشتری نسبت به روش‌های ساختمانی دیگر دارد.
  6. صدای بیشتر: ساختمان‌های ساخته شده از ال اس اف به دلیل سختی و جامد بودن خود، به طور معمول صدای بیشتری دارند.

مزایای سازه LSF:

این سازه مزایای بسیاز زیادی دارد که ما در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم:

  • مقاومت بالا در برابر زلزله
  • دارای وزن پایین و قاب بندی سبک فولادی
  • امکان نصب در هر شرایط اقلیمی، آب و هوایی و سازگاری بالا با محیط زیست
  • طول عمر بالا نسبت به سازه های دیگر و بنا های سنتی دارد
  • صرفه جویی بالا در مصرف انرژی
  • مقاومت بلا در برابر آتش سوزی
  • انعطاف پذیری بالا
  • عایق صوتی درون دیوارها
  • ساخت سریع تر
  • آزادی در طراحی و معماری زیبا و جذاب
  • نیاز کمتر به نیروی کار و کاهش هزینه ها
 از معایب و مزایای سازه های ال اس اف چه می دانید؟
از معایب و مزایای سازه های ال اس اف چه می دانید؟

تاسیسات در سیستم ساختمان سازه LSF

تاسیسات ساختمان یکی از نیازهای اصلی و اساسی در ساختمان میباشد که اجزای مهم آن را تشکیل میدهد و برای داشتن راحتی و آسایش بسیار ضروری است. در سیستم پیشرفته ساختمان سازه lsf بر عکس انواع سنتی، مسیر عبور لوله های آب و برق( مکانیکال- الکتریکال) از قبل طراحی میشوند که در زمان اجرا نیازی به کنده کاری نباشد و وقتی استاندارد های لازم رعایت شد در سازه تعبیه میشوند و به مرحله ی اجرا و نهایی شدن میرسند.

برای قسمت آشپزخانه که نیاز به کابینت بندی دارد یک ورق بزرگ مثلا به عرض ۳۰ سانتی متر پیچ میشود که پس از نصب پوشش ، برای کابینت یا پرده امکان پیچ شده به محل مورد نظر آسان و ممکن باشد.

تاریخچه سازه سبک  LSF

قدمت و تاریخچه این سازه سبک به حدود صد سال پیش برمیگردد که در کشور آمریکا ساخته شده است، در حقیقت این کشور زادگاه این سیستم میباشد و با پیشرفت و توسعه ی علم، کشور های دیگر از جمله انگلستان، ژاپن، استرالیا، نیوزلند به ساخت این سازه روی آوردند. همینطور با گذشت زمان و شناخته شدن این سازه، کشور های سنتی نیز به استفاده از آن روی آوردند.

مجری سازه ال اس اف

گروه صنعتی ساناسازان با هدف ارتقاء در صنعت ساختمان میتواند انواع سازه های سبک lsf را با استفاده از دستگاه ها و ماشین آلات اتوماتیک، طراحی و تولید کرده و به مرحله ی اجرا در آورد و یکی از مهمترین اهداف گروه ما در ساختن این سازه، ایجاد کمترین مقدار زباله ی ساختمانی میباشد زیرا هدف اصلی در دنیا کاهش زباله میباشد. لطفا برای گرفتن مشاوره و راهنمایی با تیم متخصص ما ارتباط برقرار کنید و با شماره تلفن های موجود در سایت تماس حاصل بفرمایید.

سازه ال اس اف زیر قیمت بازار از طراحی تا ساخت در ۹۰ روز

گروه صنعتی ساناسازان انواع سازه های سبک lsf را با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام میدهند. میتوانید قیمت های ما را با دیگران مقایسه کنید. بسته به نیاز های شما و نوع سازه ای که مد نظرتان میباشد قیمت ها متفاوت است و هر مدت زمانی که شما بخواهید گروه ما سازه را تحویل میدهند.

سازه ‏ال اس اف در چه جاهایی کاربرد دارد؟

سازه ال اس اف (LSF) یک روش ساخت سازه‌های فلزی بسیار سبک و بسیار انعطاف پذیر است که در ساختمان‌های مسکونی و تجاری بسیار استفاده می‌شود. این روش ساخت با استفاده از قاب‌های فولادی سبک با ضخامت کم و سیستم‌های کنترل کیفیت دقیق، می‌تواند به طور کلی زمان و هزینه ساخت را کاهش دهد.

سازه ال اس اف در بسیاری از سازه‌های ساختمانی به کار می‌رود، از جمله:

  • ساختمان‌های مسکونی و تجاری
  • سازه‌های فضای باز مانند پل‌ها و پایگاه‌های نفتی دریایی
  • ساختمان‌های صنعتی مانند کارخانجات و انبارها
  • ساختمان‌های دولتی و عمومی مانند بیمارستان‌ها و مدارس
  • ساختمان‌های بلند مرتبه مانند برج‌ها

همچنین، سازه ال اس اف به دلیل ویژگی‌هایی مانند وزن سبک، استحکام بالا و قابلیت اطمینان برای مقاومت در برابر زلزله، در مناطقی با خطر زلزله بالا بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سازه ‏ LSF از چه اجزایی تشکیل شده است؟

سازه LSF (Light Steel Framing) یا فریم فولادی سبک، از قابلیت سازگاری با انواع فضاهای مختلف و همچنین قابلیت اجرایی سریع برخوردار است. این سازه از اجزای فولادی سبک تشکیل شده است که عبارتند از:

  1. نوار فولادی (Steel Studs): این اجزا به عنوان ستون‌ها و دیوارهای اصلی سازه استفاده می‌شوند. نوارهای فولادی به صورت عمودی در کنار هم قرار گرفته و به وسیله پیچ و مهره به هم متصل می‌شوند.
  2. بلوک‌های نوار فولادی (Track): این بلوک‌ها به صورت افقی به پایین و بالای نوار فولادی چسبانده می‌شوند تا بتوان دیوارها را به هم متصل کرد.
  3. صفحات نازک فولادی (Steel Sheets): این صفحات به عنوان بستر اصلی برای برآوردن بارهای بادی و زلزله‌ای و همچنین تثبیت دیوارها و پوشش دادن دیوارها به کار می‌روند.
  4. سیستم پیچ و مهره (Screws and Fasteners): این سیستم برای متصل کردن بلوک‌ها و نوارهای فولادی به هم استفاده می‌شود. با استفاده از پیچ و مهره، سازه LSF به صورت سریع و آسان نصب می‌شود.
  5. سیستم عایق حرارتی و صوتی (Insulation System): این سیستم برای عایق‌بندی دیوارها و کف‌های سازه استفاده می‌شود تا میزان انتقال حرارت و صدا را کاهش دهد.
  6. متعلقات دیگر: به دیگر متعلقات این سازه می‌توان اتصالات، روکش‌های داخلی و خارجی، ترمیم کننده‌ها و آچارها اشاره کرد.
 اسکلت سازه ال اس اف lsf
اسکلت سازه ال اس اف lsf

دوام سازه های ال اس اف (LSF)

دوام سازه‌های ال اس اف (LSF) به شدت وابسته به کیفیت ساخت و نصب آنها است. با استفاده از مواد مناسب و با رعایت استانداردهای ساخت و نصب، سازه‌های LSF می‌توانند دوام بیشتری داشته باشند. در ضمن، دوام سازه‌های LSF نیز به عواملی مانند شرایط محیطی، شرایط نگهداری و تعمیر و … وابسته است. در کل، با رعایت استانداردهای ساخت و نصب و نگهداری صحیح، سازه‌های LSF می‌توانند دوام طولانی مدتی داشته باشند. همچنین، به دلیل وزن سبک آنها، این سازه‌ها در برابر زلزله و عوامل طبیعی دیگر نیز مقاومت خوبی دارند.

قیمت ویلای پیش ساخته ال اس اف

عوامل گوناگونی در تعیین قیمت ویلای پیش ساخته lsf تاثیر گذار است، مانند: متریال مصرفی در ساخت ویلا، نوع نمای داخلی و خارجی، کفپوش، نوع مصالح بکار رفته در ساختمان که بسیار مهم میباشد. یک نکته ی مهم دیگر نوسانات موجود در بازار است که در تعیین قیمت ها بسیار موثر میباشد و قیمت روز محاسبه میشود. لطفا جهت استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

استاندارد های افزایش دوام سازه های ال اس اف (LSF)

ساختمان های فلزی سبک یا سازه های ال اس اف (LSF) به دلیل ویژگی های باربری، سرعت و سهولت ساخت، پایداری و دوام بالا، امکانات اجرایی و تعمیر و نگهداری، در ساختمان های مسکونی، تجاری، صنعتی و غیره، محبوبیت بالایی پیدا کرده‌اند. برای افزایش دوام سازه های LSF، می‌توان از استانداردها و رهنمودهای مختلف استفاده کرد.

به عنوان مثال، استاندارد ملی ساختمان (IBC) در ایالات متحده آمریکا، استاندارد استفاده شده برای طراحی و ساخت ساختمان های LSF است. این استاندارد، شامل مقرراتی برای مواد ساختمانی، طراحی و ساخت سازه ها، نصب و مونتاژ، و همچنین پایداری سازه در برابر زلزله، باد و آتش سوزی می‌شود.

استاندارد های دیگری نیز برای افزایش دوام سازه های LSF وجود دارند که می توان به عنوان مثال به استاندارد آستم E119 برای آتش سوزی، استاندارد AISI-S100 برای طراحی لوله ها، نرم افزار AISC-360 برای طراحی سازه های فولادی و نرم افزار طراحی LSF به نام StudCAD اشاره کرد.

همچنین، برای افزایش دوام سازه های LSF، از روش هایی مانند طراحی صحیح، استفاده از مواد با کیفیت، استفاده از تکنولوژی های نوین ساخت و مونتاژ، استفاده از نرم افزارهای طراحی قوی، نظارت دقیق بر فرایند ساخت و نگهداری صحیح سازه ها استفاده می‌شود.

اجرای تاسیسات سازه ال اس اف(برقی و مکانیکی)

به طور کلی برای اجرای تاسیسات سازه ال اس اف، انجام چندین گام ضروری است که شامل موارد زیر می‌شود:

  1. طراحی تاسیسات: در ابتدا، تاسیسات ساختمان (برقی و مکانیکی) باید طراحی شود. برای این کار، باید با استفاده از نرم‌افزارهای مختلفی که برای طراحی تاسیسات سازه ال اس اف وجود دارد، طرح مورد نظر ایجاد شود.
  2. نصب تجهیزات: پس از طراحی، نصب تجهیزات باید انجام شود. برای این کار، باید تمامی تجهیزات مورد نیاز (مانند گرمایش، سرمایش، روشنایی و…) را به صورت صحیح نصب کنید.
  3. اتصالات: برق و مکانیکی باید به یکدیگر متصل شوند. برای مثال، باید کابل‌های برقی به دستگاه‌های برقی متصل شوند و لوله‌های مختلف نیز باید به هم وصل شوند.
  4. آزمایش و عیب‌یابی: پس از نصب، باید تمامی تجهیزات مورد نیاز برای اطمینان از عملکرد صحیح آن‌ها، آزمایش شوند. اگر هر گونه خطایی در سیستم وجود دارد، باید عیب‌یابی و رفع آن‌ها انجام شود.
  5. بهره‌برداری: پس از تایید صحت عملکرد سیستم، می‌توانید از تاسیسات سازه ال اس اف استفاده کنید. در هنگام بهره‌برداری باید از آن‌ها مراقبت شود و هر گونه خطایی را بلافاصله رفع کنید.

سازه ال اس اف از طراحی تا نصب

۱- طراحی: در مرحله طراحی، نقشه های سازه با استفاده از نرم افزارهای مهندسی ارائه می شود. ابتدا طرح کلی و سپس جزئیات سازه شامل جزئیات پیوستگی و اتصالات به دقت بررسی می شود. نقشه ها برای بخش های مختلف سازه از جمله تیرچه، ستون، پره و … تهیه می شوند.

۲- تولید: در این مرحله، سازه های فلزی ساخته می شوند. تیغه ها، پره ها، ستون ها و تیرچه ها با استفاده از دستگاه های تراش، خم و جوش سازی شده و در آماده سازی برای نصب قرار می گیرند.

۳- حمل و نصب: در این مرحله، قطعات سازه توسط کامیون ها و یا وسایل حمل و نقل دیگر به محل ساختمان حمل می شوند. در نهایت، با استفاده از دستگاه های جوش، پیچ و مهره، قطعات سازه به هم متصل می شوند تا یک سازه کامل شکل گیرد. در نهایت، سازه با رنگ آمیزی و پوشش دادن به روش های مختلف از جمله رنگ آمیزی پودری به پایان می رسد.